Ledige barnehageplasser i Gnist barnehage

Ledige barnehageplasser i Gnist barnehage

Tenk deg å kunne rusle hjem når du har hentet barnet ditt i barnehagen etter endt arbeidsdag. Gnist Barnehage Husbyåsen ligger i kjernen av byggefeltet. En trygg og moderne barnehage, med ansatte som er opptatt av at hvert enkelt barn trives og har det godt i barnehagen.

TA ET VALG: I Husbyåsen finner du nærhet til det meste, vurderer du å flytte nå, så finnes det fortsatt ledige barnehageplasser hos nærmeste barnehage, Gnist.

Om Barnehagen
Tenk deg å kunne rusle hjem når du har hentet barnet ditt i barnehagen etter endt arbeidsdag. Gnist Barnehage Husbyåsen ligger i kjernen av byggefeltet. En trygg og moderne barnehage, med ansatte som er opptatt av at hvert enkelt barn trives og har det godt i barnehagen. Har du ikke barnehageplass enda, finnes det fortsatt muligheter. Gnist barnehage i Husbyåsen har ledige plasser. Den nye barnehagen åpnet i august 2015 og ligger fint til med panoramautsikt over Stjørdal. Her finner du en voksende bydel, som passer perfekt for småbarnsforeldre. Samhold og nærhet er noe av det som står i sentrum for familiene i Husbyåsen. Fra barnehagen har du gangavstand uansett hvor i Husbyåsen du bor. Her har du tid til å ta morgenkaffen ute sammen med naboen. Et enklere liv, i ett rolig og trygt boligområde, er et begrep som passer.

For de minste som skal ta sine første skritt videre, er Gnist ett godt og nært valg. Her er filosofien å bringe det beste fram i barnet ditt, dagene er tilpasset barnets alder og forutsetninger, og barnehagen har voksne som bryr seg om hvert enkelt barn.

Den private barnehagen er ett frisk tilskudd i vekstkommunen Stjørdal. Her forteller faglærte medarbeidere deg gjerne hvordan og hvorfor områdene er tilrettelagt som de er, og hvorfor de gjør som de gjør. Avstanden kort til Stjørdals mest populære friluftsområder og til skolene.

Avdelingsnavnene kommer fra bymarka i bakgården, og barna er delt inn i flere mindre grupper. Uteområdet er tilpasset barn i alle aldre, og med alle slags funksjonsnivå. Trygghet står i sentrum. Mangler du fortsatt barnehageplass, eller planlegger du å flytte hit? Ta kontakt med barnehageleder Jeanett Pettersen i Gnist, [email protected].

Les mer om Gnist i Husbyåsen på barnehagens egne sider:

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.