Salgsstart nytt byggetrinn firemannsbolig (H0)

17-0367_husbyasen_h0a-bak_ekst-web

Det er med glede vi nå kan fortelle at vi lanserer et nytt byggetrinn av de populære Leilighetene (H0) i Husbyåsen.

Kan du tenke deg en praktisk og lettholdt leilighet med sjarmerende balkong vendt mot sola, så er dette boligen for deg!

Her får du  en fleksibel og praktisk leilighet med alle rom på samme plan og med 2 soverom. Alle leilighetene har solrike, vestvendte balkonger eller markterrasse. En luftig, åpen stue- kjøkkenløsning kan deles av med en vegg om ønskelig.

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart på de nye leilighetene – det vil si at medlemmer velger og kjøper bolig før andre. Ønsker du å bruke forkjøpsretten må du gi beskjed innen Salgsstart 30. september kl. 12.00.

Meld deg inn i dag: obos.no/blimedlem