Området

Området

Husbyåsen er et attraktivt boligområde i stadig vekst. Totalt vil det bli over 300 nye boliger her. Mange er allerede bygd og mange nye prosjekter vil komme i årene framover. Her har du Stjørdals bymark i bakgården. Her er det trygt og familievennlig med nærhet til det meste, og fra toppen er det fantastisk sjøutsikt.

Det er gangavstand til Fosslia barneskole, og området har flere nærliggende barnehager, deriblant helt nye Gnist Barnehage Husbyåsen som vil ligge rett rundt hushjørnet, uansett hvor du bor i Husbyåsen. Det er også gangavstand til Stokkan ungdomsskole og Ole Vig videregående skole. Rekker du ikke å gå, kan du ta bybussen som går hvert 15. min i rushtiden.

Tursekken tar du på ryggen idet du går ut ytterdøra. Natur- og friluftsområdene er en av dine nærmeste naboer. På vinteren er det flotte, oppkjørte skiløyper og ofte skøyteis i Remarka. På sommers tid finner du et nettverk av turveier og -stier i naturskjønne omgivelser.

Husbyåsen er også sentrumsnært. Selv om boligene ligger nære marka, er det kort veg til butikker. I Stjørdal sentrum finner du et bredt vareutvalg i alle stedets butikker. For de idrettsaktive finnes en håndfull fotballbaner rundt Husbyåsen, og velforeningen har egen kunstgressbane, som brukes flittig av de som bor her.  Tar du turen nedover mot sentrum finner du idrettshaller med klatrevegg, svømmehall, friidrettsarena og enda flere kunstgressbaner. Med andre ord, i dette området har du et rolig og trygt nabolag med nærhet til det aller meste.
 

 

husbyaasen barnehage Gnist Barnehage 0 m
soccer19  Kunstgressbane 0 m
trees47 Remarka turområde 2,5 km
kids1 Fosslia Skole 1,3 km
ski19 Langrennsløyper 2 km
park19 4 Lekeplasser 0 m

Her kan du lese mer om Gnist Barnehage Husbyåsen

Se rutetilbudet til Husbyåsen fra Nettbuss