Utbygger

området

Husbyåsen Utbyggingsselskap er et resultat av samarbeidet mellom Primahus Bolig og OBOS. Primahus Bolig er en lokal, erfaren eiendomsutvikler i regionen og OBOS er en landsledende organisasjon og Norges største boligforvalter med over 500 000 medlemmer spredt over hele Norge. Med to solide aktører med lang erfaring fra både eiendoms- og boligutvikling kan du som kunde være trygg på at vi leverer gode, helhetlige prosjekter.

Primahus Bolig AS er et privat utbyggerselskap i Prinor konsernet som utvikler eiendomsprosjekter fra idé til nøkkelferdige prosjekter. Satsningsområdet er i hovedsak på by- og tettstedsprosjekter, ofte i kombinasjonsbygg med bolig og næring. Gjennom Primahus Bolig sine ansatte utvikler, forvalter og drifter de både utbyggingsprosjekter, tomteområder og eiendommer i eget selskap og for flere søsterselskap. Satsingsområdet er sentrert i Stjørdal, men går gjennom hele aksen fra Melhus til Stjørdal og inkluderer Skatval, Meråker og Selbu.

OBOS er Norges største utbygger, og forvalter i dag mer enn hver tredje bolig i Oslo. Og gjennom fusjoner med boligbyggelag i andre deler av Norge, har de nå også mange kunder utenfor hovedstaden. Viktige forretningsområder er utvikling og salg av eiendom, eiendomsmegling, prosjektering og byggeledelse, eiendomsforvaltning, spare- og utlånsvirksomhet, forsikring og utleie av eiendom. Som medlem kan du låne og spare penger til betingelser som er blant markedets beste. I tillegg gir medlemskortet inntil 25 prosent rabatt på forsikring, strøm, mange ulike kultur- og idrettstilbud, fritidsaktiviteter, reiser, varer og tjenester.

Totalt vil det bli over 300 nye boliger i Husbyåsen. Mange er allerede bygd, og flere vil komme i årene framover. Husbyåsen bygges nå – vi gleder vi oss over å få være med på og skape en ny bydel i Stjørdal.